Tuesday, May 8, 2007

Selvom indendørs sæsonen er ved være forbi, er det ikke ensbetydende med at der ikke sker noget i Gentofte Volley.

Vi har sagt farvel til dametræner Nik West: Nik rejste lørdag morgen tilbage til Australien. Til gengæld kan vi byde velkommen til Thomas Bondebjerg:



Ny cheftræner til Gentoftes elitedamer


Som et vigtigt led i Gentofte Volleys satsning på at tage det sidste skridt til, at elitedamerne når op på samme resultatmæssige niveau som klubbens herrehold, er indgået aftale med Thomas Bondebjerg.

Den australske træner Nik West har givet klubbens elitedamer et kraftigt skub i den rigtige retning i den netop afsluttede sæson. Han tager tilbage til Australien, hvor man har lagt mærke til hans bemærkelsesværdige resultater med Gentoftes hold.

"Vi har været uhyre tilfredse med Niks indsats. Holdet er gået markant frem, men der er ikke noget at sige til, at han har valgt attraktive tilbud i hjemlandet i den kommende sæson. Med Thomas Bondebjerg som træner vil vi kunne fortsætte den positive udvikling, som holdet er inde i", siger Gentofte Volleys eliteformand Hasse Bergman.

Thomas Bondebjerg startede med volleyball som drengespiller i Gentofte. Efter en tur rundt i flere klubber i København som træner, senest som træner for Frederiksbergs elitedamer, er ringen sluttet, når han vender tilbage til Gentofte som cheftræner for elitedamerne i klubben.

"Vi har indgået en flerårig aftale med Thomas. Det har været afgørende for klubben, at vi kan få stabilitet og kontinuitet omkring holdet, således at vi kan højne niveauet samtidig med, at vi kan få indkørt talenterne fra vores blomstrende ungdomsafdeling", slutter Hasse Bergman af.

Fra volleynet.dk - skrevet af Robert Mikelsons


I weekenden drager vores HU-17 hold til Ikast for at spille DM.

Som den opmærksomme læser sikkert har opdaget, så afholder vi generalforsamling den 30. maj. Jeg vil opfordre alle til at dukke op; det er en suveræn mulighed for at komme med feedback, forslag etc. Så brug en times tid af din aften og vær med til at sætte dit præg på klubben!

Max Hoffmann-Dose
GENTOFTE VOLLEY

No comments: